Bo på Herrgård i Västernorrland

Drömmer du om att bo på herrgård? Är du intresserad av historia och vacker inredning? Wifstavarfs herrgård erbjuder herrgårdsboende i anrika miljöer där du kan känna historiens vingslag.

Herrgården har en historia som sträcker sig över 200 år tillbaka i tiden och har haft många kända gäster under årens lopp. Här har både kungligheter och berömda entreprenörer vistats, njutit av god mat och vandrat i omgivningarna.

Vårt hotell har sammanlagt 10 rum, varav 5 är enkelrum och 5 är dubbelrum. När du bokar rum här så ingår både frukost och gratis Wi-Fi i priset. Det tillkommer även tillgång till gratis parkering och den kan bokas i samband med rumsbokningen.

Om du vill bo på herrgård hos oss så kan vi erbjuda exklusiva rum som inretts i ljusa, vackra färger. Vi har valt att behålla parkettgolven i original eftersom det ger både oss och våra gäster en påminnelse om Wiftavarfs herrgårds mångåriga bakgrund. Två av hotellrummen har underbar utsikt över Klingerfjärden.

Unna dig ett avkopplande herrgårdsboende där du kan sova i skön säng, äta god mat och promenera i vackra omgivningar. Varför inte ta en utflykt till någon av traktens sevärdheter?

Du hittar Wifstavarfs herrgård i Timrå som ligger nära både Sundsvall och Härnösand i Västernorrlands län. Tveka inte att kontakta oss om ni vill veta mer om vad vi har att erbjuda.

Ät vällagad mat på vår restaurang

Det spelar ingen roll vem du är eller varför du kommer hit – alla är välkomna till vår underbara restaurang. Vare sig du planerar att bo hos oss, bara passerar förbi eller vill fira något. Här kan du unna dig sensationella smakupplevelser och personlig bordsservering.

Vi lägger stor omsorg på all mat som serveras i restaurangen och erbjuder både brunch, lunch och middag. Våra matinfluenser hämtar vi från Sverige och andra delar av världen, men tar alltid hänsyn till klassisk matlagning och svenska mattraditioner.

Wifstavarfs herrgård anordnar dryckesprovningar och afternoon tea vilket brukar vara mycket omtyckt av våra gäster.

Vad finns i närheten av Wifstavarfs Herrgård?

På Wifstavarfs Herrgård finns något för alla! Här trivs till exempel naturälskare, historieintresserade, badsugna och fiskeentusiaster.

I trakterna kring herrgården finns härliga strövområden samt cykelvägar som passar utmärkt för dig som vill motionera eller bara njuta av den vackra naturen. Om du vill ta del av Wifstavarfs historia så finns det möjligheter att boka guidning av området.

Den lilla orten Bergeforsen ligger endast 3 km från oss och erbjuder goda möjligheter till fiske. Om du hellre vill bada så rekommenderar vi att du besöker Vivsta strand som ligger 200 meter från herrgården.

Älskar du att åka skidor? Inga problem! Du behöver bara åka knappt 6 km så är du framme vid skidliftarna Skönviksbacken och Skönviksbacken 2.