Bröllop på herrgård

Att gifta sig är en av livets största upplevelser och många vill deras bröllop ska bli så unikt som möjligt. Bröllop på herrgård skapar garanterat minnen för livet!

Wifstavarfs herrgård är det perfekta valet för er som vill gifta dig i vackra miljöer med historisk anknytning. Vi lovar att hjälpa er att skapa en oförglömlig ceremoni och fest!

Vår herrgård är omgiven av en naturskön park där Vivstavarvs kapell ligger. Byggnaden byggdes 1891 och fungerade då som en brandstation. 1959 genomfördes en ombyggnation och kapellet skapades. Det är numera en populär lokal för brudpar som uppskattar dess unika miljö.

Wifstavarfs herrgård finns i Västernorrlands län och är belägen i Timrå. I närheten av herrgården ligger till exempel Sundsvall och Härnösand. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni har frågor och vill veta mer om oss och vad vi har att erbjuda.

Att gifta sig på herrgården

När ni gifter er hos oss så kan ni känna er trygga i allt! Vi erbjuder alltid en visning av herrgården och ett möte för bröllopsplanering och konsultation. Ni får naturligtvis en avstämning via e-post eller telefon när den stora dagen närmar sig.

Ett herrgårdsbröllop är något som ger minnen som varar resten av livet. På Wifstavarfs herrgård finns underbara rum, vackra omgivningar och möjligheter till just den bröllopsfest som ni drömmer om.

Bröllopsmiddag hos oss

Efter vigseln är det dags att fira brudparet och avnjuta en härlig bröllopsmiddag. Vi erbjuder välkomponerade menyer där alla rätter är tillagade med noggrant utvalda råvaror. Hos oss kan ni kittla era smaklökar och samtidigt bli mätta.

Bröllop med övernattning

På Wifstavarfs herrgård erbjuds ni bröllop med övernattning.  Hos oss finns rum som är utrustade med allt man kan tänkas behöva för att få en behaglig natt efter den stora dagen. Morgonen efter kan ni njuta av en underbar frukost innan det är dags att resa vidare.