Konferens på herrgård

Att anordna konferens på herrgård skapar möjligheter till både nytta och nöje! Det ger dessutom kollegor en chans att träffas, lyssna på föredrag och föra diskussioner utanför jobbet.

Konferenser är viktiga sammankomster som kräver noggranna förberedelser och är ofta förknippade med utgifter av olika slag. Därför är det viktigt att välja plats och anordnare med stor omsorg. Wifstavarfs herrgård är det perfekta valet för er som ställer höga krav på god service, en tillfredsställande upplevelse och unika miljöer. Vi som arbetar här kommer att göra allt som står i vår makt för att er konferens ska bli till belåtenhet.

Vi erbjuder möjligheter till konferens på herrgård i lokaler som är historiska, vackra och rofyllda. Herrgården har underbar, norrländsk natur alldeles inpå knutarna där ni kan koppla av och samla tankarna efter en lång arbetsdag. Där finns möjligheter till härliga promenader, cykelturer, fiske och bad.

Wifstavarfs Herrgård finns i Timrå som ligger i närheten av både Sundsvall och Härnösand Västernorrlands län.  Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller vill boka konferenslokal. Vi som arbetar på Wifstavarfs Herrgård ser framemot att få hjälpa just er!

Konferensrum med möjligheter

På vår underbara herrgård finns allt ni kan tänkas önska er för att få en givande och kreativ konferens.

Wifstavarfs Herrgård har till exempel ett smakfullt inrett konferensrum där ni kan njuta av utsikten över Klingerfjärden. Rummet har kapacitet att ta emot 14 personer, men är gruppen fler än så finns möjligheter att abonnera hela herrgården. Ni får gärna sitta i någon av våra två matsalar och naturligtvis använda våra gemenskapsutrymmen.

Vi vill att våra besökare ska känna sig hemma hos oss och är alltid lyhörda för de behov och önskemål ni har. Wifstavarfs Herrgård har en trivsam restaurang där ni kan njuta av ljuvligt god mat som tillagats på noggrant utvalda råvaror. I vårt kök serveras förstklassiga måltider och vi erbjuder både fika, lunch och middag.

Välkommen att boka möten och konferenser på vår herrgård – hos oss erbjuds ni unika, historiska konferenslokaler utrustade med modern teknik. Som pricken över i:et är herrgården omgiven av vacker, norrländsk natur.

Konferensutrustning – ny utrustning i historiska lokaler

En av de viktigaste faktorerna för att en konferens ska bli lyckad är tillgången till rätt utrustning. Om det saknas nödvändig teknik så är risken stor att mötet inte flyter på smidigt vilket slösar med både tid, pengar och energi.

Vårt konferensrum kombinerar elegant, historisk inredning med modern, teknisk konferensutrustning. Här finns alla förutsättningar som behövs för kreativa konferenser och framgångsrika möten.

Stanna över natt på Wifstavarfs Herrgård

Wifstavarfs Herrgård erbjuder möjlighet till övernattning i unika och ljust inredda rum.